Mājas lapa: http://www.fb.me/Dzeltenais

PAR TO, KO CITI NOKLUSĒ…

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vainhausas tēvs šokā par Eimijas iedvesmotajiem Gotjē tērpiem
Publicēts 30. janvārī, 2012.
Mūžībā aizgājušās britu soulmūzikas dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs paudis sašutumu par franču modes , kurā viņš iedvesmojies no mūziķes tēla, vēsta izdevums ārvalstu mediji. Mičs Vaihauss atzinis, ka lepojas ar savas meitas ietekmi uz modi, tomēr,pēc viņa domām, Gotjē izmantojis "ne pašas labākās dziedātājas dzīves epizodes".

Vainhauss apsūdz Gotjē, ka dizainers cenšas nopelnīt uz viņa meitas nāves rēķina.

Mičs Vainhauss skatot Parīzes modes nedēļā trešdien prezentētās kolekcijas fotogrāfijas norāda:"Ģimene ir ļoti sarūgtināta, redzot šos attēlus, visi ir šokā. Mēs joprojām sērojam par viņas zaudēšanu, un šī nedēļa mums bija smaga, jo (23.janvārī) bija pagājuši seši mēneši, kopš Eimijas nāves".

Mičam esot nepatīkami skatīt modeles ar viņa meitas matu sakārtojumu un grimu. Bez tam viņam nepatīk arī meitas dziesmas izmantošana modes skatē.

Jau ziņots, ka slavenais un provokatīvais franču modes dizainers Žans Pols Gotjē 25. janvārī Parīzē notikušajā 2012. gada pavasara/vasaras modes skatē izrādījis savu tērpu kolekciju, kas tapusi iedvesmojoties no pāragri mirušās dziedātājas Emijas Vainhausas ģērbšanās stila. Gotjē kolekcijas prezentācija skanēja Vainhausas dziesmas, un visām modelēm bija Eimijai Vainhausai raksturīgais matu sakārtojums un grims. Šova noslēgumā visas modeles parādījās melnos plīvuros.

Kā norādījis Gotjē, lai arī viņš nekad nebija saticis britu mūzikas zvaigzni, abu «stila izjūta vienmēr bijusi līdzīga».

«Mēs esam lepni par viņas ietekmi uz modi, taču uzskatām, ka melnos plīvuros tērptas smēķējošas modeles, kā arī vīriešu kvartets, kas dzied viņas dziesmas, ir bezgaumība,» sacīja Vainhauss. Viņš arī piebilda, ka neviens nav lūdzis atļauju izmantot dziedātājas tēlu un arī nav piedāvājis ziedojumu Vainhausas fondam.

Pagājušā gada 23. jūlijā 27 gadus vecā Vainhausa tika atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Sākotnēji nāves cēlonis nebija skaidrs, taču toksikoloģijas analīzes apliecināja, ka dziedātāja mirusi no alkohola intoksikācijas.

nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: