Mājas lapa: http://www.fb.me/Dzeltenais

PAR TO, KO CITI NOKLUSĒ…

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Toms Grēviņš ir pārdzimis no jauna!
Publicēts 15. jūlijā, 2013.
No 14.jūlija ikvienam pieejams jauns interneta produkts www.pieci.lv un aplikācija „Pieci”, kas veidotas ar mērķi – nodot festivāla sajūtu pirms “Positivus”, kā arī festivāla laikā. Produkts „Pieci” ir par brīvu un radīts ar “Latvijas Radio” iniciatīvu, iesaistoties mobilo sakaru operatoram “Tele2”, “Positivus”, “Inbox.lv” un Tomam Grēviņam.

„Latvijas Radio” valdes loceklis Jānis Siksnis: „Mūsu izaicinājums šobrīd ir rast veidu, kā sabiedriskā radio veidotajam saturam piesaistīt gados jauno auditoriju vecumā no 15 – 30 gadiem. Ar pilotprojektu “pieci.lv” esam atraduši iespēju uzrunāt šo jauniešu daļu un pierādīt, ka varam piedāvāt interaktīvu un aizraujošu saturu tajās tehnoloģiskajās platformās, kur šie jaunieši gūst informāciju. Pateicoties ieinteresētiem partneriem, varam rādīt priekšzīmi, kā iespējams sadarboties valsts finansētam uzņēmumam un komercsektoram, turklāt darīt to veidā, kas pilnībā atbilst sabiedrisko mediju darbības tendencēm citur pasaulē. Šis ir pirmais nopietnais solis pretim modernam, jauniešiem domātam sabiedriskajam medijam un šis pilotprojekts būs arī lieliska bāze, cita veida satura piedāvāšanai mūsdienīgā „iepakojumā”.

“Tele2” komercdirektors Jānis Spoģis: ““Tele2” fokuss ir radīt jaunus un inovatīvus produktus, ko novērtē un lieto mūsu klienti, tāpēc sadarbībā ar citiem dažādu nozaru līderiem piedāvājam mūsdienīgu interneta produktu “Pieci”, kas ļaus izbaudīt “Positivus” festivāla muzikālo noskaņu. Turklāt mums ir īpaša dāvana – interneta radio klausīšanās mobilajā tālrunī no aplikācijas (tautā: strīmošana) no 15.jūlija līdz 31.jūlijam visiem “Tele2” un “Zelta Zivtiņas” klientiem būs bez maksas!”

“Positivus Music” valdes loceklis Ģirts Majors: “Katra aktivitāte mūzikas mediju laukā dod neatsveramu ieguldījumu mūzikas dzīves popularizēšanā. Redzot profesionāļus un resursus, kuri iesaistīti šī projekta veidošanā, es nākotnē sagaidu, ka pieci.lv kļūs par autoratīvu mūzikas kanālu.”

www.pieci.lv ir jauns produkts, kas ietver interneta platformu un to papildinošu klausāmu aplikāciju, kas nav ierobežota kādā konkrētā formātā. Pieslēdzoties internetam, to var lejupielādēt un lietot datorā, telefonos un planšetdatoros. Šobrīd klausāmo aplikāciju var izmantot tālruņos ar “Android” operētājsistēmu, savukārt tuvākajās dienās būs pieejama arī aplikācija “iPhone” tālruņiem.

Andis Kulinskis, “Inbox.lv” pārdošanas nodaļas vadītājs: “Tehnoloģijas ir mūsdienu dzīves neatņemama sastāvdaļa, tāpēc dažādi mediji apvienojas, lai radītu kaut ko jaunu un interesantu. Esam pārliecināti, ka arī radio un mobilās industrijas kopdarbs ieinteresēs ļoti daudzus no mūsu teju 800 000 lielās auditorijas.”

Toms Grēviņš: “Esmu pārdzimis jaunā formātā – kopā ar jaunu aplikāciju un mājas lapu. Uzgriez pieci.lv – šo vasaru esmu nolēmis pavadīt tur un sniegt klausītājiem vislabākās festivāla sajūtas!”

Nedēļā pirms “Positivus” aplikācijas lietotājiem būs iespēja klausīties labākos pēdējo gadu festivāla koncertierakstus. Tāpat šī gada festivāla laikā notiks īpašas tiešraides, ko ar savu neatkārtojamo rokrakstu veidos un piedāvās Toms Grēviņš.

Jaunā aplikācija tika prezentēta ar asprātīgu iepazīšanās video, kuru iespējams noskatīties:

  


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: