Mājas lapa: http://www.fb.me/Dzeltenais

PAR TO, KO CITI NOKLUSĒ…

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Solvita Āboltiņa Saeimas tribīnēs teju izplūst asarās
Publicēts 16. februārī, 2012.
Šodien, 16. februārī, debatējot par izmaiņām Latvijas Republikas valsts robežsardzes likumā, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa kāpa tribīnē, lai ļoti emocionālā runā atspēkotu masu medijos izskanējušās aizdomas par savu interešu lobēšanu caur likumdošanas izmaiņām. Portāls pietiek.com vēsta, ka Saeima šodien balso par Valsts prezidenta vienreiz jau „atmestajiem” grozījumiem Robežas likumā. Tos atbalstot, valsts būs lēmusi par jauna biznesa radīšanu, ko saskaņā ar likumu pēc tam būs iespējams nodot privātās rokās valsts būs lēmusi par jauna biznesa radīšanu, ko saskaņā ar likumu pēc tam būs iespējams nodot privātās rokās.

 Runa ir par elektroniskās robežšķērsošanas sistēmas ieviešanu, kas rindas uz Latvijas Austrumu robežas nepadarītu īsākas, bet dotu iespēju kādam pelnīt uz to apkalpošanas rēķina. Portāls dod mājienu, ka aizkulišu cīņās izgaismojusies arī Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, kuras vīra Jāņa Āboltiņa pārstāvētajai asociācijai Latvijas auto teju izdevās ar šā likuma palīdzību iegūt garantētas monopoltiesības uz jauno biznesu.
Pirms parlamenta balsojuma S. Āboltiņa kāpa tribīnē un ļoti emocionāli, teju līdz asarām, centās atspēkot izskanējušās aizdomas. Pirmām kārtām S. Āboltiņa ar neslēptām dusmām komentēja mediju darbību un vēlmi meklēt ienaidniekus, tur, kur to nav. Tāpat spīkere par klajiem izdomājumiem nodēvēja viņas it kā veiktos zvanus uz Valsts prezidenta pili. "Varu palūgt savas telefona izdrukas- neesmu zvanījusi ne valsts prezidentam, ne kādam no viņa padomniekiem. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka svarīgākais, ienākot šajā mājā, ir atcerēties, ka tu pārstāvi sabiedrības intereses un nevis kādas savas. Nekad neesmu darbā pieņēmusi kādu savu radinieku, jo esmu uzskatījusi, ka tas ir nepieņemami," norādīja Saeimas vadītāja. Viņa arī uzskata, ka līdz ar izplatītajām aizdomām tiek aizskarts visa parlamenta prestižs.  nra.lv 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: