Mājas lapa: http://www.fb.me/Dzeltenais

PAR TO, KO CITI NOKLUSĒ…

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Heidi Kluma stāsta par šķiršanos
Publicēts 12. martā, 2012.
Modele Heidi Kluma kopš šķiršanās no dziedātāja Sīla ir vairījusies no publiskiem komentāriem par notikušo, tomēr tagad viņas klusuma pauze ir beigusies un žurnāla Elle nākamā mēneša numurā būs lasāma intervija ar viņu. «Es jūtos, it kā atrastos pašā tornādo centrā. Tornādo ir manas emocijas. Un tad vēl ir pārējā pasaule ar savu trakumu, un, gribi to vai nē, tas ir vēl viens tornādo,» saka 38 gadus vecā modele. «Tas ir grūti, taču arī dzīve ir grūta.»

Intervijā H. Kluma atzīst, ka teju septiņus gadus ilgušajā laulībā ar Sīlu jau iepriekš ir bijušas problēmas, tomēr viņi tās centušies slēpt no publikas, tā vietā radot plaši izplatīto priekšstatu, ka viņi slavenību aprindās ir viens no saskanīgākajiem pāriem. «Ne visu, kas notiek, mēs stāstām pārējai pasaulei. Visbiežāk citiem mēs stāstām lielisko, taču cilvēki nevēlas citiem rādīt daudz ko citu,» stāsta H. Kluma. «Kas attiecas uz manu dzīvi, manu ģimeni un uzņēmējdarbību – es vienkārši vēlos tagad doties uz priekšu, un viss.»

H. Kluma arī stāstījusi, ka negrasās komentēt bezgaldaudzos izteikumus, kas pēc šķiršanās ir izskanējuši par viņu vai par Sīlu. «Nekādu komentāru nebūs, pretējā gadījumā es kļūšu nikna.»

Kopš 22. janvāra, kad pāris paziņoja par šķiršanos, H. Kluma notikušo līdz šim bija pieminējusi tikai vienā Twitter ierakstā. Turpretim Sīls, kas nesen izdeva savu astoto studijas albumu Soul 2, diska publicitātes pasākumos ir bijis krietni runīgāks par savām pašreizējām attiecībām ar H. Klumu. Viņš, piemēram, sacīja, ka tāpēc vien, ka cilvēki šķiras, viņi uzreiz nepārtrauc viens otru mīlēt, tāpat cilvēki vienā mirklī nepārtrauc būt draugi un arī viņam pašam nešķietot, ka attiecības ar bijušo sievu pēc šķiršanās būtu ļoti sarežģītas. «Svarīgākais ir saglabāt pieklājību un pašcieņu, un saprast, ka mēs neesam vienīgie uz šīs planētas, kam kas tāds ir jāpiedzīvo,» janvārī stāstīja Sīls. «Diemžēl šis ir tikai viens dzīves posms.»

Arī Sīla izteikumus H. Kluma nekomentē. «Viņš ir pieaudzis cilvēks. Es nevaru viņam stāstīt, kas viņam būtu vai nebūtu jādara,» saka H. Kluma. Viņa arī piebilst, ka, viņasprāt, cilvēkiem nebūtu nepieciešams zināt, kurš no viņiem ko ir darījis, un nevēlas arī vērtēt savas laulības pozitīvos un negatīvos aspektus. Intervijas laikā viņa ļoti rūpīgi izvēlas vārdus un izteikumus, un pati to skaidro ar nepieciešamību aizsargāt savu ģimeni un nenodarīt tai vēl vairāk pāri. «Es esmu lauvene. Man ir četri lauvēni. Es esmu māte. Es vēlos savus bērnus aizsargāt un par tiem rūpēties. Tāpēc es nevēlos runāt par viņiem, viņu vai sevi.

nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: