Mājas lapa: http://www.fb.me/Dzeltenais

PAR TO, KO CITI NOKLUSĒ…

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Britu karaļnama lauku īpašumā atrod mirušu latviešu studenti
Publicēts 4. janvārī, 2012.
Lielbritānijas karalienes Elizabetes II lauku īpašumā Sendringhemā Jaungada dienā atrasts kādas jaunas sievietes līķis, kas varētu būt vasarā pazudusī Latvijas valstspiederīgā Alisa Dmitrijeva. Anglijas policija uzsākusi slepkavības izmeklēšanu, ziņo portāls Anglobalticnews. Vakar veiktās sekcijas slēdzienā ziņots, ka sieviete visticamāk mirusi vardarbīgā nāvē. Slepkavība esot notikusi vienu līdz četrus mēnešus atpakaļ. Līķi mežā atrada kāds cilvēks, kurš pastaigājās ar suni.

Alisa pēdējo reizi redzēta augustā, King’s Lynn apkārtnē. Policija tomēr nesteidzas ar apstiprinājumu, ka atrastas tieši viņas mirstīgās atliekas. Uzsākta izmeklēšana, kā laikā izskatīs visas pazudušo cilvēku lietas šajā Anglijas apkārtnē. Notiek arī atrastās sievietes apģērba, nozieguma vietas pirkstu nospiedumu un DNS analīze, lai atrastu varmāku.

Nozieguma vieta ir tikai jūdzes attālumā no Sandringham House, Anglijas karaliskajai ģimenei piederošā lauku īpašuma Royal Stud Farm. Karaliskā ģimene tur pavadīja Ziemassvētkus un rezidencē joprojām uzturas Anglijas Karaliene Elizabete II un viņas vīrs Edinburgas hercogs. Karaliene vairākkārtīgi informēta par netālu atklāto noziegumu. Bekingemas pils izplatīja paziņojumu, ka nekomentēs šo notikumu un uzticas policijas izmeklēšanai.

Alisa Dmitrijeva pazuda 31.augustā. Par viņas pazušanu policiju informēja kāds radinieks 6.septembrī. Kopš tā laika policija saņēmusi ziņas par viņas atrašanās vietu, taču informācija nekad nav bijusi pierādīta. Likumsargi izsludināja 5000 mārciņu atlīdzību informācijas sniedzējam un izvērsa meklēšanas kampaņu sociālajā tīklā Facebook trīs valodās. Alisa Dmitrijeva joprojām uzskatāma par bezvēsts pazudušu.

nra.lv 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: