Mājas lapa: http://www.fb.me/Dzeltenais

PAR TO, KO CITI NOKLUSĒ…

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Adele tomēr nepametīs skatuvi
Publicēts 17. februārī, 2012.
Grammy balvu pasniegšanas ceremonijas triumfatore, britu dziedātāja Adele šonedēļ iznākušā žurnāla Vogue numurā stāstījusi par plāniem uz četriem vai pieciem gadiem pamest skatuvi, lai nodotos ģimenes dzīvei. Tomēr dziedātājas oficiālajā blogā šī informācija faktiski atsaukta, un dziedātāja ironiski pavēstījusi, ka viņas brīvdienas būs nevis piecus gadus, bet piecas dienas ilgas.

Virkne mediju, vēstot par 23 gadus vecās dziedātājas interviju, lielāko uzsvaru likuši uz frāzi: «Es tinos prom uz kādiem četriem vai pieciem gadiem. Ja es konstanti strādāju, manas attiecības grūst. Vismaz es zinu, ka man būs pietiekami daudz laika ierakstīt laimīgus ierakstus. Mīlēt un būt laimīgai. Un tad es nezinu, ko vēl darīšu. Apprecēšos. Dzemdēšu bērnus. Un ierīkošu pāris jaukas dārzeņu vagas.» Interneta vietne Ace Showbiz gan norāda, ka šī intervija, visticamāk, sniegta laikā, kad dziedātāja tikai atguvās pēc veiktās rīkles operācijas un īsti nebija pārliecināta, vai spēs visus spēkus veltīt karjerai. Un pavisam noteikti tas notika, pirms viņa saņēma sešas Grammy balvas.

 

Par to, ka dziedātāja negatavojas ilgām brīvdienām, liecina viņas pēdējais ieraksts oficiālajā blogā www.adele.tv/blog. «Tagad man būs pāris brīvas dienas, bet pēc tam jau laiks Brit Awards ceremonijai, pēc kuras došos tieši uz studiju. 5 gadi? Ticamāk jau 5 dienas!» – viņa raksta, prognozējot savu brīvdienu garumu. Komentējot Grammy balvu pasniegšanas ceremonijas rezultātus, viņa uzsver, ka tas bijis liels un patīkams pārsteigums. «Neraugoties uz fenomenālo gadu, zvēru – es nedomāju, ka man ir kādas izredzes. Visās kategorijās bija nominēti cilvēki, par kuriem es esmu sajūsmā, cilvēki ar lieliskām dziesmām, ierakstiem un uzstāšanos,» viņa raksta. Tieši šā iemesla dēļ Adele neesot sagatavojusi savas runas un no skatuves uztraukumā, protams, piemirsusi pateikties ļoti daudziem cilvēkiem, kuri būtu to pelnījuši. «Bet nekas, es jums pateikušu paldies, kad tiksimies. Es biju absolūti nesagatavota,» raksta dziedātāja.

Ierastajā pieticībā viņa atzīst, ka droši vien nekad vairs nespēs radīt tik lielisku ierakstu kā 21, tomēr centīsies un strādās pēc labākās sirdsapziņas. Adele arī izteikusi pateicību savam draugam, 36 gadus vecajam labdarības organizācijas izpilddirektoram Simonam Koneckim. «Ja nebūtu viņa, es droši vien būtu palikusi tāds pats bērns, kā biju 18 gadu vecumā,» ir pārliecināta dziedātāja.

nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: